Νέες ημερομηνίες για το Προολυμπιακό Καταδύσεων, Open Water – Εν αναμονή για την Καλλιτεχνική!

by fedor

Ύστερα από μια εποικοδομητική συζήτηση μεταξύ της FINA, της Ιαπωνικής Κολυμβητικής Ομοσπονδίας, της οργανωτικής επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο, της ιαπωνικής κυβέρνησης και της ΔΟΕ, η Παγκόσμια Ομοσπονδία Υγρού Στίβου ανακοίνωσε ότι το Diving World Cup, δηλαδή ουσιαστικά το Προολυμπιακό τουρνουά Καταδύσεων θα διεξαχθεί από 1-6 Μαΐου στο Τόκιο, σε διαφορετικές ημερομηνίες, αλλά εκ νέου στην ιαπωνική πρωτεύουσα.

Η διοργάνωση εξ αρχής είχε οριστεί για το Τόκιο και θα δώσει τα τελευταία εισιτήρια για το Τόκιο στις καταδύσεις, με τους Τσιρίκο, Μόλβαλη και Αυθίνο να διεκδικούν την πρόκρισή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ωστόσο, η διοργάνωση έχει προγραμματιστεί για τις 1-6 του Μάϊου, ενώ στις 7 του Μάϊου ήταν προγραμματισμένη η αναχώρηση της εθνικής ομάδας καταδύσεων για το Πανευρωπαϊκό καταδύσεων στη Βουδαπέστη. Δεν τίθεται θέμα, καθώς η Εθνική θα παραστεί κανονικά στο Τόκιο.

Από εκεί και πέρα, όσον αφορά το Προολυμπιακό τουρνουά καλλιτεχνικής κολύμβησης, η FINA δεν έχει ακόμη αποφασίσει που θα διεξαχθεί, αλλά και πότε, με την Ελλάδα να έχει θέσει αίτημα για τη διοργάνωση του. Εκεί, οι Ευαγγελία Πλατανιώτη και Εβελίνα Παπάζογλου, αλλά και το ομαδικό διεκδικούν την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Τέλος, όσον αφορά το Open Water, άλλαξε όχι μόνο χώρα, αλλά και Ήπειρο, καθώς θα διοργανωθεί στο Σετουμπάλ της Πορτογαλίας από 19-20 Ιουνίου!

 

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA