Την επέκταση του συμβολαίου για 3 ακόμη χρόνια με τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Εθνικής πόλο Ανδρών του Μαυροβουνίου, Βλάντιμιρ Γκοΐκοβιτς, ανακοίνωσε η αντίστοιχη ομοσπονδία έπειτα από την συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, που πραγματοποιήθηκε στην Ποντγκόριτσα.

Ο Βλάντιμιρ Γκοΐκοβιτς «κρατάει τα ηνία» της Εθνικής Ανδρών του Μαυροβουνίου από το 2015 και παρόλο που στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο έμεινε εκτός 4άδας ηττημένη από την Ελλάδα, το βλέμμα της ομάδας του είναι πλέον στραμμένο στο Παγκόσμιο και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2022.

Να σημειωθεί ότι ο Μαυροβούνιος τεχνικός είχε προσεγγιστεί από την Κ.Ο.Ε. στην διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου 2021, όπου και υπήρξε θετικότητα εκ μέρους του στην ανάλογη πρόταση ανάληψη τεχνικής ηγεσίας. Ωστόσο, τα δεδομένα άλλαξαν με τον ίδιο να παραμένει προπονητής στην Εθνική Ανδρών της πατρίδας του.

Από την Ομοσπονδία του Μαυροβουνίου, σχετικά με την ομόφωνη αυτή απόφαση για τον ομοσπονδιακό τεχνικό, αναφέρθηκε: «Τα τελευταία δύο χρόνια, η εθνική ομάδα του Μαυροβουνίου κέρδισε ένα χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στη Βουδαπέστη το 2020, κατέκτησε την πρώτη θέση στο προκριματικό τουρνουά για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρότερνταμ, κατέκτησε το χρυσό στο World League τον Ιούνιο στη Γεωργία και ήταν όγδοη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο».