Με ένα μεγάλο αποτέλεσμα στην πιο… «καυτή» έδρα του G2 έφυγε η ΑΕΚ για την 7η Αγωνιστική της Β’ Φάσης, με το Πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών να επανεκκινεί βρίσκοντας την «Ένωση» σε ετοιμότητα για το ντέρμπι απέναντι στο Ναυτικό Όμιλο Χανίων. Το σύνολο του Νίκου Βενετόπουλου, επικράτησε στο κλειστό και σκληρό ματς στην Κρήτη, επικρατώντας με 7-5 και φτάνοντας έτσι τους 30 βαθμούς και εξασφαλίζοντας μαθηματικά την αποφυγή των πλέι άουτ, ενώ διεκδικεί θέση στα Πλέι Ιν και επί της ουσίας στα… Πλέι Οφ!

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ – ΑΕΚ 5-7

Η Ένωση, με όπλο την άμυνα και τον Καραμπέτσο, αλλά και με πλουραλιστικές λύσεις επιθετικά σε κρίσιμα σημεία, πήρε ένα σημαντικό προβάδισμα από το δεύτερο οκτάλεπτο. Η γηπεδούχος ομάδα του Μάνθου Βουλγαράκη αντέδρασε πολύ αργά και συγκεκριμένα στο τέταρτο και τελευταίο οκτάλεπτο, οπότε και κατάφερε να ρίξει μεν τη διαφορά από τα 4 γκολ (2-6) στα 2, ωστόσο πρακτικά δεν είχε το χρόνο προκειμένου να φτάσει στην ανατροπή.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ – ΑΕΚ 5-7

Οκτάλεπτα: 1-1, 0-2, 2-3, 2-1.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Μάνθος Βουλγαράκης): Λεβεντάκης, Παππάς, Πολύζος, Μητράκης, Αγιωργούσης 1, Μπατάκης, Αποστολάκης, Χαριτάκης 1, Ντα Σίλβα, Σολεϊμάνιπακ 1, Σπάχιτς 1, Μαζοκοπάκης 1, Κουτρουλάκης, Νικολαΐδης, Χατζηκυριακάκης

ΑΕΚ (Νίκος Βενετόπουλος): Καραμπέτσος, Φωτεινάκης, Σταμέλος 1, Κοκκινάκης, Βούκσεβιτς, Γαλάνης, Γκάτσος, Μαρινάγης 1, Παπάκος 1, Στελλάτος 2, Αράγια 1, Μαυρωτάς Αρ. 1, Μπακαλούμης, Ζαχόπουλος.

Διαιτητές: Κραβαρίτης – Κατσώνης

Αλυτάρχης: Ιάκωβος Κουμής