Οι πληροφορίες του #Aquafeed24 είχαν προϊδεάσει για ακόμη μια αξιόλογη μεταγραφική κίνηση του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης πριν λίγες μέρες και πλέον επιβεβαιώθηκαν και επίσημα! Ο Ματ Φάρμερ, πρώην παίκτης του ΓΣ Περιστερίου και διεθνής με την Εθνική Ανδρών των ΗΠΑ, αποτελεί πια μέλος της ομάδας του Λαιμού, με τον 27χρονο φουνταριστός δηλώνει ήδη ενθουσιασμένος που θα φορά το σκουφάκι του ΝΟΒ φέτος.

«Βολιδοσκοπεί» την περίπτωση του Ματ Φάρμερ ο ΝΟ Βουλιαγμένης!

Η επίσημη ανακοίνωση του Ναυτικού Ομίλου:

«Μεταγραφών συνέχεια για τον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης, καθώς η Διοίκηση του Ομίλου και το ανδρικό τμήμα υδατοσφαίρισης ανακοινώνουν με μεγάλη χαρά την απόκτηση του Ματ Φάρμερ.

Ο Ματ Φάρμερ αγωνίζεται στη θέση του φουνταριστού και έχει γεννηθεί το 1995, ενώ αποτελεί βασικό μέλος της εθνικής ανδρών των Ηνωμένων Πολιτειών. Στο παρελθόν, έχει αγωνιστεί στην ισπανική Σαμπαντέλ, την ιταλική Ορτίτζια και τα προηγούμενα δύο χρόνια στο ελληνικό πρωτάθλημα για τον ΓΣ Περιστερίου. Ο νέος αθλητής του Ν.Ο.Β. είναι απόφοιτος του UCLA και θα είναι ο δεύτερος αθλητής από τις ΗΠΑ στο ρόστερ του Ομίλου, μαζί με τον Ντίλαν Γούντχεντ.

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Ματ Φάρμερ, δήλωσε στο nov.gr:

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για την ευκαιρία που μου δόθηκε να παίξω σε ένα κλαμπ που διαχρονικά είναι ανταγωνιστικό για την κορυφή. Είναι μια συνθήκη που τη γνωρίζω και θα δοκιμαστώ για να είμαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου και εύχομαι να είμαι ικανός να προσθέσω όση αξία μπορώ στην ομάδα!»

Καλώς ήρθες στον Όμιλο, Ματ»!

 

Facebook Comments