Με εντυπωσιακή νίκη έκλεισε την Α’ φάση του πρωταθλήματος ο Υδραϊκός, ο οποίος υποδέχθηκε τον Παναθηναϊκό για την 14η αγωνιστική της Α1 ανδρών και επικράτησε 12-11, σε ένα πολύ ανοιχτό παιχνίδι.

Με αυτό το αποτέλεσμα, η ομάδα του Νίκου Καραμάνη έφθασε τους 15 βαθμούς στον Α’ Όμιλο και με τόσους θα μπει στη Β’ φάση, ενώ ο Παναθηναϊκός του Δημήτρη Μάζη παρέμεινε στους 25, έχοντας εξασφαλισμένη ωστόσο εδώ και καιρό την τετράδα του ομίλου, καθώς και την 3η θέση.

Πρώτος σκόρερ του αγώνα ήταν ο νεοαποκτηθείς για τον Υδραϊκό, Μάνος Λιαπάκης, με τέσσερα γκολ και ακολούθησε ο Ρομπόπουλος με τρία για τους νικητές, ενώ τρία σημείωσε ο Δήμος Δερμιτζάκης για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος δεν είχε τον Σγουρίδη στη σύνθεση του.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 12-11

Οκτάλεπτα: 4-3, 4-2, 2-4, 2-2.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Νίκος Καραμάνης): Μάμαλης, Μπεκές, Τακάτα 2, Παπαβασιλείου, Γκαράνης, Σουζούκ 2, Μπλάνης 1, Ρομπόπουλος 3, Δημακόπουλος, Λιαπάκης 4, Ζώρζος, Μπερτόλης, Μητράκης, Δαλαμπέκης, Μουρατίδης Ευ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Μάζης): Ραστίσεβιτς, Τζελάτης, Κανδανολέων 1, Σιαμάς Γ., Δευτεραίος 1, Τόττης 1, Άντζιτς 2, Χωματάς, Χατζηγούλας 2, Δερμιτζάκης 3, Σιαμάς Π., Αλβέρτης 1, Βασιλάκης, Σιαμάς Χρ., Ζερβουδάκης.

Διαιτητές: Μοίραλης, Μπιράκης

Αλυτάρχης: Δήμητρα Ασιλιάν