Ελ. Πλευρίτου στο #Aquafeed24: «Η ομάδα έχει ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης, αλλά και ταλέντο»!

by Δέσποινα Μπαλαχτάρη

Η «πεντάσφαιρη» περιφερειακός της Εθνικής, Ελευθερία Πλευρίτου, μίλησε αποκλειστικά στο #Aquafeed24 για την μεγάλη νίκη του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος κόντρα στην Ουγγαρία στην Πρεμιέρα του World League Γυναικών!

Ένα ξεκάθαρο ντέρμπι, γεμάτο ανατροπές και εντυπωσιακά γκολ ήταν ο αγώνας της Εθνικής μας ομάδας Γυναικών στην Πάτρα, η οποία υποδέχτηκε την Ουγγαρία για την Πρεμιέρα του World League (Ευρωπαϊκά Προκριματικά) και υπερτέρησε 15-14 στα πέναλτι, έπειτα από το 11-11 στην κανονική διάρκεια!

Με την… αδελφή της απούσας Μαργαρίτα Πλευρίτου, Ελευθερία Πλευρίτου να αναλαμβάνει χρέη αρχηγού σήμερα και να σκοράρει 5 φορές για την Ελλάδα (4 στην κανονική διάρκεια και ένα εύστοχο πέναλτι), το σύνολο της Αλεξίας Καμμένου κατάφερε να ξεκινήσει με το… «δεξί» τις διεθνείς υποχρεώσεις για το 2022. Έλενα Ξενάκη και Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη σημείωσαν καθοριστικά γκολ στην διάρκεια του αγώνα (4 και 1 αντίστοιχα), ενώ MVP του παιχνιδιού αναδείχθηκε η νεαρή Φωτεινή Τριχά, η οποία επίσης πέτυχε 2 τέρματα (1 στην κανονική διάρκεια και 1 εύστοχο πέναλτι).

Η έμπειρη περιφερειακός της Εθνικής μας ομάδας, Ελευθερία Πλευρίτου, η οποία βρέθηκε σε εξαιρετική μέρα κόντρα την Ουγγαρία, μίλησε αποκλειστικά στο #Aquafeed24 για την πρώτη εικόνα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, την διακύμανση του αγώνα και τις ανατροπές στο σκορ, αλλά και την προσωπική της απόδοση:

«Σήμερα πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη κόντρα στην χάλκινη Ολυμπιονίκη Ουγγαρία. Ήταν η πρεμιέρα ενός νέου Ολυμπιακού κύκλου και η επίδοση μας ήταν αρκετά καλή. Είχαμε 3 βασικές απώλειες λόγω τραυματισμών αλλά φέραμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Το σκορ είχε πολλές διακυμάνσεις και πολλές φορές βρεθήκαμε πίσω, όμως δείξαμε πάθος και ψυχή. Έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης και δουλειάς για τις μελλοντικές μας υποχρεώσεις. Η ομάδα έχει πολύ μικρό μέσο όρο ηλικίας και πολύ ταλέντο».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA