Δημήτρης Σκουμπάκης στο #AQF24: «Να διεκδικήσουμε κάθε μετάλλιο, να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε»!

by ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ

Με τον καλύτερο τρόπο έφτασε στο τέλος του το 2022, αφού η «Επίσημη Αγαπημένη» υποδέχθηκε στο «Π.Καπαγέρωφ» για το δεύτερο από τα δύο επίσημα φιλικά απέναντι στην Εθνική Ιταλίας του Σάντρο Καμπάνια, με τους παίκτες του Θοδωρή Βλάχου να επικρατούν 12-11 πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα.

Το #AQF24 που βρέθηκε τόσο την Τρίτη (27/12) όσο και την Πέμπτη (29/12) στο κολυμβητήριο του Πειραιά για να παρακολουθήσει εκ του σύνεγγυς τις προσπάθειες των διεθνών, μίλησε μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον ογκόλιθο της ελληνικής άμυνας Δημήτρη Σκουμπάκη, προκειμένου να μας πει τις εντυπώσεις του, τόσο για το παιχνίδι όσο και για τη χρονιά που πέρασε.

Ο αθλητής της Νόβι Μπέογραντ μας εξήγησε πως του φαίνεται η αλλαγή περιβάλλοντος σε συλλογικό επίπεδο, πως είδε τη σεζόν με την εθνική ομάδα και τι γεύση αυτή του άφησε:

Ο Δημήτρης Σκουμπάκης στο aquafeed24.com:

«Προφανώς και ακόμη χρειαζόμαστε δουλειά, λογικό είναι, είμαστε σε προετοιμασία. Είναι δύσκολο άλλωστε γιατί όλοι παίκτες έχουμε συνεχόμενα δυνατά παιχνίδια σε εσωτερικό και εξωτερικό, όλοι οι παίκτες της ομάδας οπότε είναι ότι είναι μία δύσκολη περίοδος. Πιστεύω ότι προσφέραμε ένα καλό θέαμα στον κόσμο που ήρθε να μας δει, είχαμε ένα γεμάτο κολυμβητήριο σήμερα, το χαρήκαμε πολύ και εμείς οι ίδιοι. Κρατάμε καλές εντυπώσεις, συνολικά γιατί έχουμε πολύ όρεξη, έχουμε καλές μονάδες, το θέμα είναι όμως να το βγάζουμε αυτό μέσα στο παιχνίδι μας και να πηγαίνουμε συνεχώς καλύτερα.

Όσον αφορά το συλλογικό επίπεδο, πλέον βρίσκομαι στο εξωτερικό και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό, δε μπορώ να το κρύψω. Από την άλλη σε σχέση με την εθνική ομάδα, η χρονιά δεν έκλεισε όπως θα θέλαμε στο πανευρωπαϊκό. Γλυκόπικρη είναι η γεύση που έχουμε, οπότε θέλουμε το νέο έτος να μας μπει καλύτερα, γιατί είμαστε πολύ καλοί και πρέπει να φτάσουμε εκεί που μπορούμε. Το όνειρο μας για το 2023 είναι να πάρουμε κάθε μετάλλιο που διεκδικείται».

 

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA