Η ανανεωμένη Βουλιαγμένη, χωρίς τον Χρήστο Αφρουδάκη στη σύνθεση της ύστερα από χρόνια λόγω της απόσυρσης του από την ενεργό δράση, εμφανίστηκε σταθερή και έτοιμη στο πρώτο της παιχνίδι για το φετινό πρωτάθλημα της Α1 ανδρών.

Οι παίκτες του Χέρβο Κόλιανιν δεν αντιμετώπισαν πρόβλημα κόντρα στον Βόλο του Νίκου Βενετόπουλου και πήραν τους πρώτους τρεις βαθμούς, με τις δύο ομάδες να έχουν ξεκάθαρα διαφορετικούς στόχους για φέτος.

Το τελικό σκορ του αγώνα ήταν 23-5 υπέρ του ΝΟΒ, με τον Γκιουβέτση να σημειώνει πέντε τέρματα, όντας πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης.

Πριν τον αγώνα, ο Βόλος βράβευσε τους τρεις Ολυμπιονίκες του Τόκιο, Δημήτρη Σκουμπάκη, Κώστα Γκιουβέτση και Μάριο Καπότση, σε μια κίνηση σεβασμού και ευγενούς άμιλλας που προάγει το άθλημα.

Στο 2:39 της 2ης περιόδου αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα για βιαοιπραγία το νούμερο 9 του ΟΥΚ, Γλούμης Δημήτριος.

ΟΥΚ ΒΟΛΟΥ – ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 5-23

Οκτάλεπτα: 2-6, 1-5, 2-5, 0-7.

ΟΥΚ ΒΟΛΟΥ (Νίκος Βενετόπουλος): Σιορδίλης, Νικηφορίδης, Γκανάτσιος 3, Στεργίου Δ., Ιωαννίδης, Μαρινάγης Χρ., Πετρόπουλος, Βλιώρας, Γλούμης Δ. 1, Στεργίου Γ., Μαρινάγης Γ., Κουφιδάκης 1, Νάσιος, Μπομπός, Γλούμης Π.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Χρβόγε Κόλιανιν): Τζωρτζάτος, Αλαφραγκής 2, Γκιουβέτσης 5, Τρούλος 2, Πάπαριτς 3, Λόζινα 3, Καλογερόπουλος 3, Χαλυβόπουλος 2, Κωνσταντόπουλος, Κουρούβανης 2, Σκουμπάκης, Ανδρεάδης, Καστρινάκης 1, Βλάσσης.

Διαιτητές: Κυράκνης Κ., Ποσποτίκης

Αλυτάρχης: Γιώργος Αχλαδιώτης

Facebook Comments