Το πρώιμο αντίο μιας κορυφαίας

by Aquafeed 24

Η Αμερικανίδα Ολυμπιονίκης της κολύμβησης, Μίσι Φρανκλίν, ανακοίνωσε την αποχώρησή της από τις πισίνες, σε ηλικία μόλις 23 ετών.

Αιτία για να την απόφασή αυτή, οι δυνατοί και επίμονοι πόνοι στους ώμους της, που δεν την έχουν εγκαταλείψει για μήνες, εμποδίζοντας την από το να προπονείται συνεχώς.

Η Φράνκλιν είχε κάνει θριαμβευτική είσοδο στην παγκόσμια κολύμβηση, μόλις στα 17 της χρόνια, όταν κατέκτησε τέσσερα χρυσά μετάλλια στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου (100 και 200 ύπτιο, 4×100 μικτή, 4×200 ελεύθερο) και έγινε η πρώτη Αμερικανίδα σε όλα τα σπορ που πέτυχε κάτι τέτοιο σε μία μόνο διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων. Τέσσερα χρόνια αργότερα, στους Ολυμπιακούς του Ρίο Ντε Τζανέϊρο, η νεαρή πρωταθλήτρια κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και στα 4χ200 μέτρα.

Μετά τους Ολυμπαικούς Αγώνες της Βραζιλίας, η Φράνκλιν αναγκάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργικές επεμβάσεις και στους δύο ώμους για προβλήματα με τους τένοντες, αλλά αυτό δεν έβαλε τέλος στον συνεχή πόνο, με αποτέλεσμα την απόφαση της να αποχωρήσει από την ενεργό δράση.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA