Άντεξε στην Ουγγαρία! Χρυσό γκολ ο Γούνας!

by Aquafeed 24

 

Σόλνοκ – Ολυμπιακός 9-9

Με ένα τρομερό σουτ και γκολ του Αλέξανδρου Γούνα, δύο δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη του παιχνιδιού, ο Ολυμπιακός πήρε την ισοπαλία 9-9 από τη Σόλνοκ στην Ουγγαρία και έφυγε με τον πολύτιμο βαθμό από μια δύσκολη έδρα, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των Ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Ολυμπιακός κρατούσε κοντά στο σκορ την ουγγρική ομάδα και κάποια στιγμή στο τέταρτο οκτάλεπτο προηγήθηκε 8-7 χάρη με γκολ του Φουντούλη (1.58 πριν από τη λήξη). Οι Ούγγροι απάντησαν με δύο γκολ του Ζάλανκι ο οποίος 11 δευτερόλεπτα πριν το τέλος έδωσε προβάδισμα στη Σόλνοκ. Ήρθε, όμως, το σουτ του Γούνα για να δώσει τον βαθμό της ισοπαλίας στον Ολυμπιακό. Πρώτος σκόρερ του αγώνα ήταν ο Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς με τρία γκολ.

ΣΟΛΝΟΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 9-9

Οκτάλεπτα: 2-2, 2-2, 1-1, 4-4

ΣΟΛΝΟΚ: Νάγκι, Ανχιάλ, Μπάτορι 1, Ζάλανκι 2, Γιάνσικ, Σάτμαρι, Άλεξιτς 1, Ράσοβιτς Β. 1, Πρλαϊνοβιτς 2, Λάζιτς, Κις 1, Τέλεκι 1, Κάρδος

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Πάβιτς, Μυλωνάκης, Σκουμπάκης, Γενηδουνιάς 3, Φουντούλης 2, Νικολαΐδης, Δερβίσης, Μπούσλιε, Μουρίκης 1, Γούνας 1, Αργυρόπουλος – Κανακάκης, Ομπράντοβιτς 2, Γαλανόπουλος.

Πηγή: ΚΟΕ

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA