Το αξέχαστο 2018 του Γιάννη Φουντούλη!

by Aquafeed 24

Η χρονιά που πέρασε ήταν «ορόσημο» για την ανδρική ομάδα υδατοσφαίρισης του Ολυμπιακού.

Εκτός από το πρωτάθλημα και το κύπελλο, οι «ερυθρόλευκοι» ανέβηκαν στο μεγαλύτερο σκαλί του Ευρωπαϊκού βάθρου, κατακτώντας τον τίτλο του Champions League.

Ο Γιάννης Φουντούλης ήταν από τους βασικούς παράγοντες της επιτυχίας της ομάδας του λιμανιού. Ο διεθνής περιφερειακός, πραγματοποίησε μια εξαιρετική χρονιά, τόσο εντός πισίνας, όσο και εκτός, καθώς απέκτησε μία κόρη.

Ο αρχηγός της Εθνικής μας ομάδας, στο πλαίσιο των εορτασμών του νέου έτους, θέλησε να κάνει το δικό του σχόλιο για την αλλαγή της χρονιάς, ενώ έδωσε τις δικές του ευχές: «Θα ήθελα να ευχηθώ Χρόνια Πολλά, με υγεία σε όλο τον κόσμο και η νέα χρόνια να δώσει την ευκαιρία στον καθένα, ξεχωριστά, να πραγματοποιήσει τα ονειρα του. Προσωπικά, η χρονιά που φεύγει ήταν για μένα ξεχωριστή, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Αρχικά, ο ερχομός της κορούλας μου και στην συνέχεια, η κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ με τον Ολυμπιακό είναι γεγονότα, που κάνουν το 2018 για μένα αξέχαστο, καθώς εκπληρώθηκαν δύο όνειρά μου. Για το 2019, οι στόχοι παραμένουν υψηλοί σε επαγγελματικό επίπεδο και εύχομαι να καταφέρουμε σπουδαίες επιτυχίες, τόσο με τον σύλλογο μου, τον Ολυμπιακό, όσο και με την Εθνική ομάδα στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στην Κορέα».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA