Γιατί έκανε ένσταση η Βουλιαγμένη

by Aquafeed 24

Το φύλλο αγώνος του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος αναφέρεται σε ένσταση του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Καρπενήσι, με τους ανθρώπους του ΝΟΒ να υποστηρίζουν ότι ο βοηθός προπονητή του Θοδωρή Βλάχου, Βαγγέλης Δελακάς, δεν έχει άδεια προπονητικής.

Παρόλα αυτά, η ένσταση δεν έγινε για αυτόν τον λόγο, καθώς ο Βαγγέλης Δελακάς έχει στα χέρια του την επίσημη κάρτα προπονητικής κατηγορίας Γ’ όπως δήλωσαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, εμφανίζοντας δημόσια σε φωτογραφία τη σχετική κάρτα.

Ωστόσο, στον ΝΟΒ υποστηρίζουν ότι η διαδικασία έκδοσης της άδειας δεν είναι ορθή, λέγοντας ότι η Κολυμβητική Ομοσπονδία εξέδωσε την προπονητική άδεια του Βαγγέλη Δελακά χωρίς να έχει προηγηθεί απόφαση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Προς επίρρωσιν των όσων υποστηρίζουν στον ΝΟΒ, κάνουν λόγο ότι εκείνοι δεν έχουν καταφέρει τέσσερις μήνες τώρα να βγάλουν την προπονητική άδεια του Χέρβο Κόλιανιν, καθώς δεν έχει συνεδριάσει από τον Σεπτέμβριο η επιτροπή ισοτιμιών στη ΓΓΑ.

Η Επιτροπή Ισοτιμιών που λειτουργεί στον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. έχει αρμοδιότητα την εξέταση αιτημάτων για χορήγηση ισοτιμιών τίτλων σπουδών Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, πλην αυτών της Ανώτατης Εκπαίδευσης. Ισοτιμώνται τίτλοι αυτού του επιπέδου, οι οποίοι έχουν εκδοθεί από κατηργημένες σχολικές μονάδες της ημεδαπής ή ανάλογες σχολικές μονάδες του εξωτερικού.

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA