Λαμπρή γιορτή στην ΕΟΕ παρουσία Προέδρου της Δημοκρατίας

by Aquafeed 24

Την Τετάρτη στις 19:00 θα διεξαχθεί στην ΕΟΕ η ετήσια Τελετή Βραβεύσεων της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, παρουσία της Α.Ε. Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκοπίου Παυλοπούλου.

Στην εκδήλωση θα βραβευθούν οι αθλήτριες και οι αθλητές, μαζί με τους προπονητές τους, που διακρίθηκαν στα Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα κατακτώντας χρυσό μετάλλιο, όσοι διακρίθηκαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων Buenos Aires 2018, καθώς και όσοι έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες Tokyo 2020.

Στην τελετή θα παραβρεθεί και ο Πρόεδρος των Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Επιτροπών, Janez Kocijančič, ο οποίος θα βραβεύσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπιο Παυλόπουλο αλλά και τον Πρόεδρο της ΕΟΕ Σπύρο Καπράλο.

Επίσης, θα απονεμηθεί το βραβείο της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής «I.O.C. Trophy 2018» με θέμα: «ΟΛΥΜΠΙΣΜΟΣ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ» στον Δρ. Στέφανο Χανδακά, για την προσφορά του στον αθλητισμό και τον Ολυμπισμό.

Το βραβείο Αριστείας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής «Δημήτριος Βικέλας» θα απονεμηθεί στην Ολυμπιονίκη Βούλα Πατουλίδου και στον Ιωάννη Παπαδογιαννάκη, πρώην Αντιπρόεδρο της ΕΟΕ και Αρχηγό της ελληνικής αποστολής σε τέσσερις Ολυμπιακούς Αγώνες.

Τέλος, θα βραβευθεί η πρωταθλήτρια της γυμναστικής Βασιλικής Μιλλούση που αποχώρησε το 2018 από την ενεργό αθλητική δράση.

Στο τέλος της Τελετής θα κοπεί η πρωτοχρονιάτικη πίτα της ΕΟΕ, ενώ η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω web streaming από την ιστοσελίδα της ΕΟΕ, προσφορά της εταιρείας Sportshero.gr.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA