Κάτι καλό έγινε φέτος στο Χαϊδάρι

0

 

Δελτίο τύπου που συνοψίζει τα όσα έγιναν φέτος στο τμήμα υδατοσφαίρισης εξέδωσε η ΑΕ Χαϊδαρίου, με τον απολογισμό να είναι πράγματι σημαντικός, με αποκορύφωμα την παραμονή της ομάδας ανδρών στην Α2 και την είσοδο της στα πλέι οφ.

Το Δελτίο Τύπου:

Άλλη μια σεζόν έφτασε στο τέλος της για τα τμήματα υδατοσφαίρισης του συλλόγου μας. Άλλη μια πετυχημένη χρονιά όπου οι αθλητές μας και οι αθλήτριες μας διέπρεψαν στα Πανελλήνια πρωταθλήματα όπου συμμετείχαν και πέτυχαν ιστορικές νίκες για την ιστορία του Ομίλου με αποκορύφωμα το τμήμα των Ανδρών .

Πιο αναλυτικά είχαμε:

· Το νεοσύστατο τμήμα των Μίνι κορασίδων (2004+) στον Ά Γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος κατάφερε να σημειώσει την πρώτη επίσημη νίκη του σε επίσημο αγώνα.

· Το τμήμα των Μίνι Παίδων για άλλη μια φορά έφτασε μέχρι την Ημιτελική Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος σημειώνοντας πολλές νίκες.

· Το τμήμα των Παίδων πέρασε στην Β΄ Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

· Το τμήμα των Εφήβων πέρασε στην Β΄ Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

· Το τμήμα των Νέων Ανδρών συμμετείχε ξανά σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα μετά την αποχή των τελευταίων χρόνων.

· Το τμήμα των Ανδρών συμμετείχε για πρώτη φορά στην ιστορία του στο Πρωτάθλημα της Α2 όπου και κατάφερε να διακριθεί κατακτώντας την 8η Θέση σε σύνολο 16 ομάδων. Σημειώνεται ότι η ομάδα μας πήρε την πρόκριση της στα PLAY-OFF των ομάδων που αγωνίστηκαν για την άνοδο τους στην Α1 Εθνική Κατηγορία και έτσι απέφυγε την ψυχοφθόρα διαδικασία των PLAY OUT όπου οι τέσσερεις (4) απο τις οχτώ (8) συνολικά ομάδες υποβιβάστικαν στην Β’ Εθνική Κατηγορία.

Απολογισμός για την ομάδα μας με 6 νίκες-6 ήττες και 2 ισοπαλίες όπου και καταλάβαμε την 4η Θέση στην Βαθμολογία του Β’ Ομίλου.

Ο προπονητής μας Ανδρεάκος Θεόδωρος και οι προπονητές των ακαδημιών μας,Διαρεμές Ιωάννης, Γράψας Αθανάσιος,Τσαβαρής Ηλίας και Κόχειλας Ιωάννης προσέφεραν τα μέγιστα σε όλη αυτήν την προσπάθεια και τους ευχαριστούμε πολύ.

Ευχαριστούμε τους αθλητές μας,μικρούς και μεγάλους,για το ήθος και την αγωνιστικότητα τους και τους ευχόμαστε καλή ξεκούραση και καλό καλοκαίρι!