Ο τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδος τόνισε πως η ομάδα του κυριαρχεί τα τελευταία 25 χρόνια σε Ελλάδα και Ευρώπη και είναι περήφανος που οι παίκτες του επιθυμούν την κατάκτηση τίτλων κάθε χρόνο, παρά τους πολλούς που έχουν ήδη κερδίσει. Αισθάνεται περήφανος για την προσπάθεια της διοίκησης να διακρίνεται η ομάδα και υποσχέθηκε την κατάκτηση της Ευρωλίγκας στη Βουδαπέστη.

Αναλυτικά: «Δεν “χορταίνουμε” να παίρνουμε τίτλους. Αυτή η ομάδα από το 1992 και μετά κυριαρχεί απόλυτα στην Ελλάδα και έχει κάνει μεγάλα πράγματα στην Ευρώπη. Εγώ από το 1988 είμαι μέλος αυτής της ομάδας και είμαι περήφανος που είμαι μέρος της ιστορίας της. Είμαι περήφανος για τους παίκτες που δεν σταματούν ποτέ να επιθυμούν να πάρουν έναν τίτλο.

Είμαι περήφανος και για τη διοίκηση, η οποία συνεχίζει να στηρίζει την ομάδα να διατηρήσει την παντοκρατορία της στην Ελλάδα, αλλά και ονειρεύεται να κάνει κάτι μεγάλο στην Ευρώπη. Συγχαρητήρια σε όλους.

Ο κόσμος ζήτησε την Ευρωλίγκα και εμείς το θέλουμε. Θα κάνουμε τα πάντα για το τρόπαιο. Το θέλουμε και ελπίζω να το αξίζουμε»