Ως αρχηγός και πρωταθλήτρια Ελλάδας ολοκλήρωσε τον κύκλο της συνεργασίας της με τον Νηρέα Χαλανδρίου η Ελένη Μπόβαλη.

Η νεαρή αθλήτρια θα συνεχίσει την καριέρα της στο εξωτερικό και συγκεκριμένα τη γαλλική Λιλ, εκεί όπου προπονητής είναι ο συμπατριώτης μας, Φίλιππος Σακέλης.

Η Ελένη Μπόβαλη θα σπουδάσει και θα παίξει στη Γαλλία, αφήνοντας τον Νηρέα Χαλανδρίου, ομάδα στην οποία γαλουχήθηκε και ξεχώρισε τα τελευταία χρόνια, κερδίζοντας παράλληλα και τη συμμετοχή της σε μεγάλες διοργανώσεις με τις μικρές εθνικές ομάδας.

Στη Λιλ, η Μπόβαλη θα βρει την Έφη Κατσιμπρή, την έτερη νεαρή Ελληνίδα που παίζει εκεί τα τελευταία δύο έτη.

Σε δήλωση που παραχώρησε στο Aquafeed24, η νεαρή αθλήτρια μίλησε τόσο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Νέων γυναικών, όσο και για τη νέα αθλητική της περιπέτεια στη Λιλ:

«Είμαι πολύ ευτυχισμένη που συμμετείχα στον σύλλογο αυτόν τα τελευταία 9 χρόνια και κατάφερα μαζί με τους προπονητές μου και τις συμπαίκτριες μου να φτάσω σε ένα καλό επίπεδο και ατομικό και ομαδικό. Αυτό που κρατάω από την ομάδα αυτήν είναι οι σχέσεις με τα άτομα που γνώρισα στην πορεία μου στον Νηρέα και τις επιτυχίες που καταφέραμε να πετύχουμε.

Είμαι ενθουσιασμένη για την καινούργια μου αρχή στην ομάδα της Λιλ στη Γαλλία και ανυπομονώ να γνωρίσω τις καινούργιες μου συμπαίκτριες και τους προπονητές, βάζοντας νέους στόχους για τα επόμενα χρόνια».

Facebook Comments