Στην Ελλάδα το Ευρωπαϊκό του 2019!

by Aquafeed 24

Την κορυφαία διοργάνωση του αθλήματος για το 2019, το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Τεχνικής κολύμβησης Ανδρών – Γυναικών, ανέλαβε η ΚΟΕ με απόφαση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας (CMAS) που συνεδρίασε σχετικά το περασμένο Σάββατο (22/9) στη Ρώμη.

Στη συνεδρίαση παρέστη ο Ταμίας του Δ.Σ της ΚΟΕ Ηλίας Ξιάρχος, Πρόεδρος της Επιτροπής Αθλημάτων της CMAS και μετέφερε το σχετικό αίτημα της Ομοσπονδίας το οποίο και έγινε ομόφωνα αποδεκτό.

Η διοργάνωση προγραμματίζεται να διεξαχθεί από 25 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου, ενώ ο τόπος θα ανακοινωθεί το προσεχές χρονικό διάστημα.

Για την Ελλάδα είναι η 3η κορυφαία διοργάνωση του αθλήματος, από το 2010 που αυτό εντάχθηκε στη δύναμη της ΚΟΕ. Προηγήθηκαν, το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Νέων στα Χανιά το 2014 και το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών στο Βόλο το 2016.

Στην ίδια συνεδρίαση της CMAS, στην ιταλική πρωτεύουσα, αποφασίστηκε να οριστεί CMAS Delegate στους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες της Πάτρας (25/8-1/9/19), ο Αλέξανδρος Ξιάρχος, ομοσπονδιακός τεχνικός του αθλήματος της Τεχνικής κολύμβησης.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA