Δήμου: «Τα κορίτσια έδωσαν ότι είχαν και δεν είχαν…»!

by Aquafeed 24

Στον απολογισμό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, προέβη ο τεχνικός της ομάδας, Κώστας Δήμου και με δηλώσεις που έκανε στην επίσημη ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας, επισήμανε την ικανοποίησή του από την εικόνα που έδειξαν τα κορίτσια παρά τα όποια προβλήματα υγείας αντιμετώπισαν, ενώ δεν έκρυψε την πεποίθησή του πως αυτή η επιτυχία της 4ης θέσης , ήταν μόνον η αρχή.

«Η πορεία μας στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ήταν αρκετά καλή. Το θετικό ήταν ότι από παιχνίδι σε παιχνίδι ανεβάζαμε το αγωνιστικό μας επίπεδο και πιο πολύ φάνηκε στους αγώνες που δώσαμε μετά την αναμέτρηση με τις Ισραηλινές. Γενικά είχαμε υπομονή στο παιχνίδι μας επιθετικά και ήμασταν αρκετά συγκεντρωμένοι στο αμυντικό μας κομμάτι. Ωστόσο, σε κάποιες στιγμές φαινόταν ότι τα κορίτσια δεν είχαν τις ανάλογες εμπειρίες σε σχέση με τις αντίπαλες ομάδες. Κάναμε κάποια λάθη απειρίας, με την απειρία να σχετίζεται από τις παραστάσεις που δεν είχαν τα κορίτσια. Στο μέλλον και στις επόμενες διοργανώσεις θεωρώ πως θα πάμε ακόμα καλύτερα και αυτό ήταν μόνο η αρχή».

Στη συνέχεια επισήμανε κάποια παράπονα για τις αποφάσεις των διαιτητών, υπογραμμίζοντας: «Δεν κρύβω ότι έχουμε κάποια παράπονα από την διαιτησία, ειδικά σε κάποιες αποφάσεις των διαιτητών πάνω σε μία από τις καλύτερές μας παίκτριες την Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, την οποία είχαν σημαδέψει στο ματς με την Ουγγαρία. Σε γενικές γραμμές η πορεία μας ήταν πολύ καλή. Προσωπικά είμαι ευχαριστημένος. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια και σε όλους όσους βοήθησαν την ομάδα. Παρά τα όποια προβλήματα υγείας αντιμετωπίσαμε τα κορίτσια, έδωσαν ότι είχαν και δεν είχαν».

Βασιλική Αρβανιτοπούλου-Γαρελίδη: «Άγγιξαν το μετάλλιο παρά τις αντίξοες συνθήκες»

Με δηλώσεις που έκανε στην Κολυμβητική Ομοσπονδία η έφορος και αρχηγός της αποστολής Βασιλική Αρβανιτοπούλου-Γαρελίδη, επισήμανε: «Αξίζουν συγχαρητήρια στα κορίτσια, τα οποία παρά τις αντίξοες συνθήκες άγγιξαν το μετάλλιο. Παρά τις δύσκολες συνθήκες που βρήκαμε μπροστά μας, τα παιδιά έκαναν την δική τους υπέρβαση με την τιμητική 4η θέση που κατέλαβαν στο ευρωπαϊκό».

You may also like

Leave a Comment

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA