Πρωϊνός περίπατος για τον Εθνικό

by Aquafeed 24

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε την αναμέτρηση με το Ρέθυμνο ο Εθνικός.Οι κυανόλευκες κάνοντας επίδειξη δύναμης διέλυσαν με το ευρύ 18-7 τις Κρητικές και έδειξαν οτι την φετινή χρονιά έχουν δημιουργηθεί για να πετύχουν σπουδαία πράγματα στην κατηγορία.

Οι δυο ομάδες ξεκίνησαν νευρικά την αναμέτρηση με την Καριπίδου να είναι η τυχερή και να καταφέρνει να ανοίγει το σκορ για το Ρέθυμνο γρήγορα- γρήγορα. Ο Εθνικός όμως δεν είχε όρεξη για μπλεξίματα μπόρεσε και έφερε με την Κοντογιάννη το παιχνίδι στα ίσα. Από εκεί κει πέρα οι δυο ομάδες έχασαν αρκετές ευκαιρίες με τις Κρητικές να δημιουργούν αρκετά προβλήματα στην ομάδα του Εθνικού η οποία όμως βρήκε γρήγορα τις λύσεις και έκλεισε την πρώτη περίοδο μπροστά στο σκορ με το ευρύ 5-3.
Στην συνέχεια η πλάστιγγα έκλεισε για τα καλά υπέρ των τυπικά γηπεδούχων. Οι παίκτριες του Βαμβακάρη πήραν φορά σκόραραν όπως ήθελαν και με τις Νιαρχάκου και Κοντογιάννη έκλεισαν το πρώτο ημίχρονο μπροστά στο σκορ με το ευρύ 11-3.

Στην τρίτη περίοδο το σκηνικό δεν άλλαξε οι κυανόλευκες έδειξαν τις ικανότητες τους και οτι φέτος έχουν φτιαχτεί για να πρωταγωνιστήσουν έτσι όσο περνούσε η ώρα η διαφορά όλο και ανέβαινε για να φτάσει στο 17-5 μέχρι την λήξη της τρίτης περιόδου.

Στην τελευταία περίοδο, οι κυανόλευκες χαλάρωσαν ο έμπειρος τεχνικός έκανε αρκετές δοκιμές εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος, κάτι που εκμεταλλεύτηκαν οι Ρεθυμνιώτες και μπόρεσαν και πέτυχαν κάποια τέρματα για να έρθει το τελικό 18-7

Oxτάλεπτα: 5-3, 6-1, 6-1, 1-2
Εθνικός: Νιαρχάκου 5, Κοντογιάννη 3, Βάσιλα 2, Κατσιμπρή 2, Καλαργυρού 1, Αποστολίδου 1, Λογοθέτη 1, Κούβδου 1, Φραγκιουδάκη 1, Γκούζουλα 1
ΝΟ Ρεθύμνου: Καριπίδου Μ. 2, Καριπίδου Ηρ. 2, Σαφέτη 1, Στρατηδάκη 1, Φαρμάκη Ελ. 1

You may also like

Leave a Comment

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA