Κρίσιμη συνάντηση ΝΟΧ με την Πολιτεία για το κολυμβητήριο

by Aquafeed 24

Μία εξαιρετικά σημαντική συνάντηση πραγματοποιεί στις 2 το μεσημέρι, σήμερα Τρίτη 17 Οκτωβρίου, στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού το προεδρείο του Ναυτικού Ομίλου Χανίων.

Ειδικότερα, η Πρόεδρος Χαρούλα Πράπα-Μυλωνάκη, ο Αντιπρόεδρος Σπύρος Μαραγκουδάκης και η Γενική Γραμματέας, Λία Κρασαδάκη, θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν, σε προγραμματισμένο ραντεβού, τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη και τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού Ιούλιο Συναδινό με θέμα το Κολυμβητήριο Χανίων και την ομαλή του λειτουργία εν όψει της επερχόμενης χειμερινής περιόδου.

Για τη συνάντηση αυτή καθαυτή που είναι εξαιρετικά σημαντική για τον χανιώτικο αθλητισμό, την αγωνιστική ροή των τμημάτων του Ναυτικού Ομίλου αλλά και τη σωστή προπόνηση των αθλητών που πραγματοποιούν πρωταθλητισμό είναι ενήμεροι οι Χανιώτες βουλευτές, ο Δήμαρχος Χανίων και η Διοίκηση του ΕΑΚ Χανίων.

Σημειώνεται ότι ο Ναυτικός Ομιλος δίνει μεγάλη βαρύτητα σε αυτή τη συνάντηση, ελπίζοντας ότι θα αποβεί εξαιρετικά ωφέλιμη και παραγωγική.

Περισσότερα συμπεράσματα θα προκύψουν μετά την πραγματοποίησή της με τους δύο επικεφαλής του ελληνικού αθλητισμού.

You may also like

Leave a Comment

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA