Δερμιτζάκης: Υπάρχει υγεία και ηρεμία

by Aquafeed 24

Ο Απόλλωνας είναι μια μεγάλη οικογένεια που δείχνει υγεία και ηρεμία. Αυτά ήταν και στοιχεία που έκαναν τον Δήμο Δερμιτζάκη να πει το μεγάλο ναι για να συνεχίσει τη καριέρα του στους νεοφώτιστους.

Λίγη ώρα μετά την παρουσίαση της ομάδας στην Ριζούπολη, ξεμοναχιάσαμε την νεαρό περιφερειακό που δεν δίστασε να μας μιλήσει για την απόφαση του να συνεχίσει την καριέρα του στην ” αμφίβια ταξιαρχία”.

“Είναι ένα σωματείο που έχει μεγάλη ιστορία από πίσω, και βλέπω επιτέλους ύστερα από αρκετά χρόνια να υπάρχει σε ένα σύλλογο  υγεία αλλά και ηρεμία με τους παίκτες να θέλουν  και να σκέφτονται μόνο τι θα γίνει μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Μπορεί να είναι καινούργιο στην Α1 κατηγορία όμως  έχει ανθρώπους από πίσω τα αδέρφια Αφρουδάκη και τον κύριο Βελλή που έχουν εμπειρία σε αυτό το θέμα και πιστεύω από ότι έχουν δείξει συνθήκες μέχρι τώρα και οι καταστάσεις στο μέλλον θα είναι καλές και όσο περνάει ο καιρός θα γίνονται όλο και καλύτερες”  
Στην συνέχεια αναφέρθηκε στο πρωτάθλημα που βρίσκεται προ των πυλών αλλά και στο παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής κόντρα στο Φάληρο

“Ξεκινάμε πολύ γρήγορα το Σάββατο στο κολυμβητήριο της Ηλιούπολης αντιμετωπίζουμε το Φάληρο. Σίγουρα θα είναι ένα πολύ δύσκολο καθώς η ομάδα των Νοτίων προαστίων έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία μέχρι τώρα, όμως το κύριο στοιχείο σε αυτό το παιχνίδι πιστεύω οτι θα είναι η απόδοση μας. Μπορεί να είμαστε μια καινούργια ομάδα αλλά έχουμε δημιουργήσει ένα ικανό σύνολο και παιχνίδι με παιχνίδι θα μπορέσουμε να γίνουμε μια δεμένη ομάδα και ο καθένας θα μπορέσει να αποδώσει αυτά για τα οποία αξίζει”

You may also like

Leave a Comment

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA